Quantcast

Les Gets

Nederlands

Een droomgebied...

Het Frans-Zwitserse gebied “les Portes du Soleil” biedt 650km pistes voor alle niveaus met prachtige uitzichten op het massief van de Mont-Blanc. Het is één van de grootste skigebieden
ter wereld.Een enkele skipas geeft toegang tot de 288 pistes en 209 skiliften, die op ski’s of snowboard verkend kunnen worden.

Een droomdorp...

Het dorp Les Gets dateert uit de 11de eeuw en is zeer gehecht aan tradities en authentieke charme. Typerende architectuur, schatten aan erfgoed (museum van de mechanische muziek…): het dorp levert u zijn echte waarden tijdens
uw uitstapjes.Talrijke feestelijke evenementen om samen met uw gezin mee te maken: het dorp vindt allerlei aanleidingen om er een feest van te maken:
“De kerstman woont in Les Gets”, het Sneeuwcarnaval, enz.

Om te ontdekken

Het ontdekken van Les Gets loopt ook via de ontdekking van de traditionele keuken. De talloze restaurants, van het gastronomische restaurant tot de bergherberg, bieden een fantasierijke keuken, dankzij de succesvolle vereniging van streekproducten en subtiliteiten van de Franse keuken.

Met hun combinatie van verfijnde elegantie en een hartelijk welkom, en dankzij de nabijheid van de dorpskern en de pistes, zult u zich aangetrokken voelen tot de verschillende accommodatiemogelijkheden.

Om te verkennen

In Les Gets ga je op de ski’s het dorp uit. Skiën in het bos en op de alpenweides tegenover het Mont-Blanc gebergte, wandelingen met sneeuwschoenen, tochten met sledehonden, een parapente doopvlucht; evenzoveel activiteiten voor het plezier van de hele familie. Les Gets is ook een paradijs voor de kleintjes: sneeuwklas, crèches en speelruimtes dragen bij tot een hoogwaardig aanbod in alle veiligheid.

Een pittoresk dorp

Tussen het Meer van Genève en de Mont-Blanc ligt Les Gets, een stukje paradijs dat zijn authentieke karakter en zijn sfeer als bergdorp heeft weten te bewaren. Met zijn typische, rijke bouwstijl van chalets van steen en hout en zijn erfgoed vol historische en culturele schatten zal Les Gets u weten te verleiden met de onthulling van de tradities die de identiteit van dit dorp gevormd hebben.

Een droomgebied in de volle natuur

Midden in een uitzonderlijk landschap, bewonder de rijkdom van de behouden natuur, de overvloed aan kleuren en geuren die een eenvoudige wandeling werkelijk veranderen in een vervoering van de zintuigen.

Adem de zuivere berglucht in, profiteer van de gemoedelijke sfeer, neem eenvoudigweg de tijd om te leven…, Les Gets is een ideaal vakantieoord voor alle vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning en welzijn.

Een activiteitenpanel voor de hele familie

Of u nu sportief of contemplatief bent, met familie of met vrienden, een verblijf in Les Gets geeft u onvergetelijke herinneringen. Wandelingen in het bos of over de alpenweiden,mountainbiking midden in de uitgestrektheid van het gebied de Portes du Soleil – met 580 km gemarkeerde routes -, een golf met 18 holes tegenover de Mont-Blanc, Tarzan spelen in het Adventure Parc, zwemmen in het meer, ontspannen in een instituut of een bezoek aan het Museum van de Mechanische Muziek… In Les Gets doet u waar u zin in hebt!

Het dorp heeft het label Famille Plus Montagne. Uw kleine boefjes krijgen hier alle aandacht dankzij dit kwaliteitshandvest dat de perfect aan kinderen aangepaste ontvangst en de infrastructuren garandeert.

Decoratie en levenskunst

Het ontdekken van Les Gets gaat ook via de ontdekking van de traditionele keuken. 
Talrijke restaurants, van gastronomisch restaurant tot bergherberg, bieden een keuken vol fantasie, waarin de streekproducten succesvol worden gecombineerd met de subtiliteit van de Franse keuken. 
Met hun combinatie van verfijnde elegantie en een hartelijk welkom zult u zich zeker door de verschillende accommodatiemogelijkheden aangetrokken voelen.
Het dorp Les Gets verbergt ook echte Ali Baba grotten, waar u vast en zeker originele souvenirs of cadeaus zult vinden. Deze winkeltjes zijn als kaarten van verfijning en vermengen de eerbied voor de traditie uit de Savoie met harmonie en ongedwongenheid, een weerspiegeling van de symboliek van de Alpe

Toegang

Office de Tourisme
BP 27 - F-74260 LES GETS-Frankrijk
Tel. +33(0)4 50 75 80 80
Fax. +33(0)4 50 79 76 90
E-mail : lesgets@lesgets.com


Informatie over de accommodatie: 
>> Les GetsReserveringen
E-mail: reservation@lesgets.com


Foto’s : 
©Nicolas Joly - Gilles Place - Christophe Mutillod - Pierre Witt